Kosmetisk tatuering är ett unikt patenterat manuellt verktyg och som tillsammans med vår teknik ger ett otroligt naturtroget resultat.

Behandlingen görs med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och vi kan imitera strån utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Vi har flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Dessa pigment är nu helt godkända av EU’s nya regler. Jag jobbar med det amerikanska pigmentmärket PHIBROWS, världsledande. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål. Med oss kan du känna dig trygg. Våra pigment är självklart registrerade och kontrollerade av Läkemedelsverket och alla våra salonger uppfyller alla krav som ställs på dessa som utövare av kosmetisk tatuering.

Innan behandling påbörjas, hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Terapeuten går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål. Viktigt: Om ni tar mediciner måste ni meddela terapeuten detta då vissa mediciner kan påverka läkningen. Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. Efter detta appliceras bedövning (behandlingen kan utföras utan bedövning). Terapeuten utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandlingen.

Ögonbryn

Microblading: 4 200:-

Combo ögonbryn (microblading och shading):
4 900:-

Powder brows: 4 000:-

Machine strokes: 4 500:-

Tre tekniker av eyeliner

Fransförstarkning/lashliner över: 3 200:-

Fransförstarkning/lashliner över och under: 4 000:-

Eyeliner (med vinge): 4 000:-

Shaded eyeliner: 4 000:-

Vill du se mina utförda arbeten gällande ögonbryn och eyeliners så titta gärna in på min instagram

.

 

Påfyllning microblading inom 1 år 1 500:- (ingår en pigmentering), mellan 1-2 år 2 700:- (ingår två pigmenteringar), därefter ordinarie pris. (Terapeuten bedömer priset beroende på hur mycket som behövs fyllas i)